ЉУБОВТА ВО ДОЛГИТЕ ЗИМСКИ НОЌИ

ЉУБОВТА ВО ДОЛГИТЕ ЗИМСКИ НОЌИ


Огнените знаци, освен Стрелецот, тешко ќе најдат услови за љубов во зимските ноќи. Земјените знаци пак кои секогаш тешко се возбудуваат, ќе претеруваат со барањата, а од воздушните најтешко ќе им биде на Вагите. Меѓу водените најбрзо ќе реагира Рибата.

Horoskopot i lagata

ХОРОСКОПСКИТЕ ЗНАЦИ И ЛАГАТА


Често се соочуваме со ситуации каде мора да прикриеме дел од вистината. Дали тоа го правиме од корист или сакаме да бидеме интересни во друштвото, секако тоа се нарекува лага, а начинот на кој го правиме, тоа ќе ни откријат планетите од прилогот кој следи.

Zodijakot i sramezlivosta

ЗОДИЈАКОТ И СРАМЕЖЛИВОСТА


Секој од нас се грижи за својот имиџ и каков впечаток остава во друштво. Една од најчестите слаби точки на личноста е неспособноста вербално да се изрази или да го стори она што во одреден момент мора да биде направено за да се постигнат позитивни резултати.

triagolnik

ЉУБОВЕН ТРИАГОЛНИК


Ви се случило вие да бидете оној третиот и бидете дел од љубовниот триаголник. На некои од знаците тоа им одговата, додека други не можат воопшто да поднесуват или поднесуваат само на одредено време. Во секој случај проверете што кажува Астрологијата.

sudbina

НА УДАР ОД СУДБИНАТА


Најранливи се Раковите, најповеќе патат Водолиите, но затоа ништо неможе да го собори силниот Овен. Лавот за ништо на светот нема да го покажи своето скршено срце, а доколку сакате утеха ќе ј адобиете од Стрелецот-за него ништо не е толку црно колку што изгледа.

izleguvanje

КАДЕ ИЗЛЕГУВАТЕ


Секој знак одбира локал за излегување: Овенот сака бучни места, Скорпијата мрачни, Бикот сака богата трпеза, а Вагата примамлив интериер. Кенлерите најмногу мразат гости Јарци, а најмнбогу ги сакаат гостите Риби кои можат лесно да ги пренесат жедни преку вода.

posle ljubov

ШТО ПОСЛЕ ВОДЕЊЕТО ЉУБОВ


Водевте љубов: ќе заспиете и двата веднаш или едниот останува буден и несреќен? Или пак се вбројувате во оние среќни парови кои после водењето на љубов уште долго заљубено се мазнат и разговараат? Жените, според статистичарите се многу повнимателни...

nametliva

КОЛКУ СЕ НАМЕТЛИВИ ЖЕНИТЕ


Секоја жена е наметлива на различен начин. Каква техника и тактика ќе користи или каква мотивација ќе ја натера да му се наметне на мажите најдобро ќе ви откријат ѕвездите. Жените во овој текст ќе се пронајдат себе си, а мажите можат да го искористат за одбрана или пак можете да се пошегувате.

kupuvanje_podaroci.php

ПОДАРОЦИ


Купувањето подароци често претставува проблем, посебно за личности кои не ги познаваме добро. Некои се задоволуваат со симболични подароци, но некои обрнуваат внимание и на вредноста. Други пак ќе бидат задоволни со изборот. Во прилогот кој следи, ќе се обидеме да ви помогнеме во изборот на подарок.

Sto posle vodenjeto ljubov

ПРЕД ФИЛМСКОТО ПЛАТНО


Се наоѓаме во зимски период, односно период кога најголе дел од времето го поминуваме дома. Добро би било да се прочита некоја книга, но бидејќи Македонците се познати како луѓе кои повеќето од времето го поминуваат пред малите екрани, еве неколку препораки за филмови кои можете да го погледте.

gambling

КОЛКУ СТЕ ПРИЛАГОДЛИВИ ВО БРАКОТ


Секој облик на соживот значи прилагодување, компромис, дури и кога се работи за љубов. Слободните моменти не се само моменти на едниот. Постојат многу повеќе прашања на кои треба да се одговори од колку оние кои ги одговараме на почеток. Секако дека треба да се научи да се живее заедно.

gambling

ЗОДИЈАЧКИТЕ ЗНАЦИ И ХАЗАРДОТ


Без оглед на Сончевиот зодијачки знак секој човек во некој момент од животот е во ситуација да се најде пред избор - да се ризикува или не. прочитајте што зборува Астрологијата за обложувањето, игрите на среќа, хазардот, но и за прифаќањето на ризикот на поединечни зодијачки знаци во животот.