ПОЧЕТНА

15 Април 2024
Ќе имате интензивен ден со многу настани, но вашиот ритам ќе биде доста смирен. Скоро сите планети излегуваат од вашиот знак, а останува само Сонцето, па затоа ќе треба повеќе внмание да обрнете на една работа или еден проблеми и тоа со многу внимание. Не донесувајте долуки брзо и со импровизација - ова важи и за односите со претпоставените. Здраствената состојба ви е добра.